Udgivet tir d. 26. sep 2017, kl. 19:11

Menighedsrådet har indstillet den 46 årige Kristian Ditlev Jensen til stillingen som sognepræst i Holbøl. Kristian har afsluttet sin teologieksamen og er nu i gang med et halvt års undervisning på pastoralseminariet, inden han i midten af december ordineres i Haderslev Domkirke. Vi forventer, at Kristian kan indsættes som sognepræst i Holbøl lige inden jul.

Kristian er gift med Mette, som er læge og ansat på Aabenraa sygehus. Til familien hører også Thorkild som, ud over at fylde 1 år i december, også skal være storebror.

Ud over sin teologiske eksamen er Kristian uddannet inden for litteraturvidenskab og har gået på forfatterskolen. Kristian har arbejdet som journalist på forskellige store aviser og har udgivet en række romaner, rejseskildringer og fagbøger og har desuden været personlig taleskriver for klima og energiminister Connie Hedegaard. 

At vi i menighedsrådet valgte at pege på Kristian som vores kommende sognepræst, var dog ikke med afsæt i hans akademiske kvalifikationer! Kristian udstråler en helt særlig menneskelig dybde og en fantastisk interesse og et blik for sine medmennesker, som vi mener vil være til både glæde, gavn og trøst i Holbøl sogn.

Kategorier Nyheder

Kommentarer

seweageni
onsdag d. 29. august 2018, kl. 20:39
monopoly slots <a href="https://freeslots4k.com/">slots farm</a> charlestown races and slots <a href="https://freeslots4k.com/">free slot machine games</a> | https://freeslots4k.com/ - free slots no download no registration https://freeslots4k.com/ - pch slots tournament

Tilføj kommentar